Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (27x)
9. 5. 2017
Chřestový krém se smetanou
Apetit
Chřestový krém se smetanou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (27x)

Připravte si něžnou hedvábnou krémovou polévku s francouzským šarmem. Pohladí vás po jazyku! Chřestový krém se smetanou vám pomůže odstartovat chřestovou sezónu a probudit ze zimního spánku. Polévka je ze zeleného i bílého chřestu, a proto je skvělou příležitostí, jak u stolu sblížit zastánce obou těchto barev.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 471.75 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 14.25 g
  • Tuky 38.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dalibor Navrátil, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jemná chřestová polévka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření