Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (10x)
13. 1. 2020
Veganská čokoládová buchta
Apetit
Veganská čokoládová buchta
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (10x)

Čokoláda + ořechy = slast!


Nezhasínat obrazovku
Na 16 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 16 řezů

NA POLEVU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5274 kcal
  • Bílkoviny 84 g
  • Sacharidy 518 g
  • Tuky 312 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/1

Vykročte s Apetitem do nového roku s optimismem a nadšením. Jakým směrem zamíří česká i světová gastronomie, předpovídají v lednovém čísle osobnosti české kulinární scény. Než ale přivítáme rok 2019, je třeba rozloučit se s rokem minulým. Pokud se chystáte slavit silvestr v opravdu velkém stylu, nezapomeňte na šampaňské a kaviár. Vše, co jste kdy chtěli vědět o ústřicích a kaviáru, zjistíte v reportáži na s. 76. Navíc vás provedeme světem šumivých vín od metod výroby až po sklenice, v nichž se nejlépe servírují. Pořádný silvestrovský večírek si ale žádá hlavně spoustu dobrého jídla: ať svým hostům připravíte smažené sýrové jednohubky, vydatný, ale přitom lehký salát, neodolatelné špízy nebo chuťovky do ruky, počítejte raději s dvojnásobným množstvím, protože všichni si přijdou přidat. Každodenní režim vám v roce 2019 pomůže od pondělí do pátku nastolit 5 hřejivých večeří, a kdyby na vás padl zimní splín dopřejte si „comfort food“ v podobě zapečených mističek z naší nové rubriky Provinilá potěšení. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Největší veganský food festival: dva dny ohleduplného hodování

Už v sobotu 10. září začne osmý ročník Veganských hodů Bratislava, který každoročně přináší to nejlepší z rostlinné stravy na Slovensku. Návštevníci tak poznají kvality veganské kuchyně, která je ohleduplná k zvířatům a zároveň pomáhá významně zmírnit postup klimatických změn.

Veganské hody Bratislava se budou konat od soboty 10. do neděle 11. září v prostorách Staré tržnice a přilehlého náměstí. V sobotu už od 10:00 začne "rozehřívací" část v podobě veganského streetfoodu na náměstí a od 18:00 se akce rozběhne naplno, otevřením bran Staré tržnice. Večer návštěvníky přivítá téměř 30 stánků s nabídkou veganských specialit od ověřených restaurací, začínajících projektů, ale i od kuchařských talentů, které budou soutěžit v anketě o nejlepší kuchyni. Těšit se však můžete i na přednášky o kosmetice netestované na zvířatech, kampaních za zastavení kožešinového chovu či cirkusů, ale i inspirativní kuchařské show autorů a autorek prominentních kuchařek. 

Stejně jako v minulosti je vstup na akci zdarma. Brány festivalu se otevřou nejen pro lidi vyhledávájící udržitelné a ohleduplné alternativy, ale i zvědavce, pro které je veganská kuchyně stále velkou neznámou. 

Veganské hody Bratislava 2016, Stará tržnica, 10. - 11. 9., začátek programu v sobotu od 18:00.
Více informací na www.veganskehody.sk nebo na Facebooku.