Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (11x)
14. 1. 2019
cheescake s pomerancem
Apetitonline.cz
Minicheesecake s pomerančem
Apetitonline.cz


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (11x)

Kulaté ‚dětské‘ piškoty dodnes patří k nejoblíbenějším pamlskům. Vypadají skromně, ale my vám z nich pomůžeme vytvořit vyloženě rafinované lahůdky.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 904.25 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 94.5 g
  • Tuky 48.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 15:26
Recept se nachází v č.9/05, str.14
  profile image
silvia
02.09.2007 22:23
moja vzdialena modifikacia: pouzit normalnu tortovu formu. Na krustu: namiesto piskot 1 balik cerealne BEBE (130g) rozmixovat + spojit s 1 roztopenym maslom. cukor do krusty nepridavat. Plnka: Kedze sa kolac nepecie tak vajicko vynecham; 2 nahladkovimixovane tvarohy (500g) zamiesat s vanilkovym a krystalovym cukrom; cela slahacka - vacsinu vyslahat, v troche horucej nevyslahanej slahacky rozpustit napucanu platkovu zelatinu. Zelatinu pridat do tvarohou, nakoniec opatrne vmiestat smotanu. Je to lahke a vyborne:)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

Připravte si dezerty s porcí bílkovin

Připravte si dezerty s porcí bílkovin, po kterých vám porostou svaly

O trochu zdravější dezerty? Víme, jak na to. Když do nich přidáte krémový sýr nebo tvaroh, hned tělu dopřejete více potřebných živin, než když obsahují základní ingredience jako mouka, olej, prášek do pečiva a cukr. Takové dezerty z krémových sýrů nemusí nutně být jen kalorickou bombou, ale také skvělým zdrojem bílkovin.