Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,5 (43x)
18. 7. 2014
Burizonové hrudky
Apetit
Burizonové hrudky
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,5 (43x)

Blesková dobrota z malého množství ingrediencí zabaví hlavně děti. Obalte si ruce v cukru a tvarujte kuličky. Burizonové hrudky jsou snadné nepečené cukroví i mlska pro všední dny. 


Nezhasínat obrazovku
Na 25 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 25 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2624 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 209 g
  • Tuky 188 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.