Nejrychlejší a nejjednodušší cukroví z vína na světě. Suroviny mám vždy doma, nic se neslepuje, nic se nemusí rozležet. V troubě se cukroví nafoukne, a když v puse praskne, trochu to zalechtá. Velmi zábavná záležitost! Recept na vinné cukroví se ani u vás doma rozhodně neztratí.
Videorecept
1 dávka
Suroviny
1 dávka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 55.9 kcal
- Bílkoviny 0.7 g
- Sacharidy 3.2 g
- Tuky 4.26 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta