„Dětství mám navždy spojené s babiččinými slanými i sladkými koláči, které šikovně ‚čapkala‘ na plech a které jsme my děti chodily tajně ujídat,“ vzpomíná Helena Koťková. Brynzovník podle receptu její babičky je skvělý k pivu i vínu. Ochutnat jste ho mohli na Apetit pikniku.
Suroviny
Na náplň
Na recept
- Energie 4400 kcal
- Bílkoviny 132 g
- Sacharidy 334 g
- Tuky 281 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku