Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (23x)
7. 9. 2017
Brynzovník
Apetit
Brynzovník
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (23x)

„Dětství mám navždy spojené s babiččinými slanými i sladkými koláči, které šikovně ‚čapkala‘ na plech a které jsme my děti chodily tajně ujídat,“ vzpomíná Helena Koťková. Brynzovník podle receptu její babičky je skvělý k pivu i vínu. Ochutnat jste ho mohli na Apetit pikniku.


Nezhasínat obrazovku
Na asi 10 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 10 kousků

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4400 kcal
  • Bílkoviny 132 g
  • Sacharidy 334 g
  • Tuky 281 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku