Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,2 (13x)
6. 10. 2015
Bochánky na páře s vepřovým bůčkem


Pro zkušené
> 60 min
4,2 (13x)

Tahle lahůdka ze stánku Sweet Little Something naši redakci na pikniku absolutně dostala! Honza Hlad si za ni od nás na 4. Apetit pikniku vysloužil ocenění nejlepší kulinář.


Nezhasínat obrazovku
Na 25 bochánků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 25 bochánků

Na bochánky

Na bůček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6389 kcal
  • Bílkoviny 205 g
  • Sacharidy 447 g
  • Tuky 409 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.