Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (18x)
17. 9. 2015
Brambory s texaským chilli


Snadné
< 60 min
3,8 (18x)

Pečenou bramboru můžete podávat hned na třikrát: se salátkem jako předkrm, posypanou sýrem jako přílohu i se lžící zakysané smetany jako rychlou večeři.


Nezhasínat obrazovku
2-4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1280.5 kcal
  • Bílkoviny 103.5 g
  • Sacharidy 183 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Brambory s texaským chilli

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
filip333
31.12.2009 10:11
Se smetanou a říká se tomu lehká večeře?
Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
25.05.2010 12:57
Ja tam vidim "rychla" a ne "lehka"....

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.