Brambory využíváme nejčastěji jako přílohu k hlavnímu jídlu či k přípravě knedlíků. Když je ale přidáte do těsta na koláč, zajistí jeho vláčnost a na chuti je skoro nepoznáte. Tenhle s ovesnými vločkami a borůvkami je toho jednoznačným důkazem. Zpestřete si snídani nebo víkendový piknik snadným a lahodným koláčem.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 137.29 kcal
- Bílkoviny 2.96 g
- Sacharidy 21.08 g
- Tuky 3.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.