Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (11x)
16. 3. 2020
Boží milosti podle Florentýny
Apetit
Boží milosti podle Florentýny
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (11x)

Těžko říct, zda jsou boží milosti pečivo spíš masopustní, nebo velikonoční, já bych je nejraději označila za kolední. Co jiného dát koledníkům do ruky než štamprli a kousek něčeho malého k zakousnutí? A milosti jsou skvělá volba! Křehké, nakysle sladké a půvabně tvarované,“ rozplývá se Jana Florentýna Pišová.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 30 milostí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 30 milostí

Na obalení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 111.57 kcal
  • Bílkoviny 2.53 g
  • Sacharidy 9.77 g
  • Tuky 6.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Daren Liew & Jana Florentyna Pišová

Seznamte se s hvězdami, které míří na Apetit piknik: Jana Florentýna Pišová & Daren Liew

Apetit piknik už je opravdu na dohled. V pražské Grébovce se sejdeme už v sobotu 15. června. A proto už nám zbývají pouze dva vzácní hosté, kteří ozdobí hlavní piknikovou stage a vystoupí po boku moderátorky Kristiny Kloubkové. Každý je z jiného koutu světa, ale pojí je společná vášeň – jídlo. Jsou jimi oblíbená česká food blogerka Jana Florentýna Pišová a čínský šéfkuchař Daren Liew.