Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (27x)
17. 1. 2019
Boží milosti
Apetit
Boží milosti
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (27x)

Nabízíme vám náš rodinný recept na boží milosti. Někdo tuto staročeskou pochoutku vykrajuje do tvaru listů, my smažíme čtverečky. Boží milosti ze šlehačky jsou křehké, nadýchané a o Velikonocích nikdy nesmí chybět na našem stole.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 297 kcal
  • Bílkoviny 10.58 g
  • Sacharidy 19.67 g
  • Tuky 18.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Tradiční mazanec

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články

Boží milosti podle foodblogerky Coolinářka

Boží milosti podle foodblogerek: Dokonale křehké, sladké a rozhodně nejen pro masopust!

Masopust, to byly tradičně tancovačky, průvody, veselí a spousta dobrot, aby se lidé „poměli“ a vyřádili, než přijde delší postní období. Člověk moderní se na půst většinou nechystá, ale masopustní dobroty si užije rád. A k těm nejvyhlášenějším zcela jistě patří i křehké smažené pečivo s názvem boží milosti. Jak na ně? Požádali jsme foodblogerky o recepty a byli mile překvapeni, jak různorodé jsou.