Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Bobule v Beaujolais
pixabay.com
Bobule v Beaujolais
pixabay.com


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Jahody mají k lahodnému vínu velmi blízký vztah. A ve spojení s mátou se ještě osvěživě nadechnou.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 70.83 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 14.33 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Bobule v Beaujolais

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
02.09.2007 13:36
Recept se nachází v č.6/05, str.26

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.