Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)
18. 7. 2014
jahodovy krem
Pixabay.com
Mražený jahodový krém s kokosovým likérem
Pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)

Tenhle dezert se dá skvěle přichystat s předstihem: bílá čokoláda a kokosové mléko tvoří základ krému, který vám v mrazáku vydrží až měsíc. A až dostanete chuť na sladké, stačí jen během chvilky připravit polevu.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 367.25 kcal
  • Bílkoviny 3.75 g
  • Sacharidy 36.25 g
  • Tuky 21.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
tery
04.12.2008 17:57
Zmrzlina?no mňam!!! určitě vyskouším vypadá to moc dobře
  profile image
Andrea
13.07.2008 15:32
Móóóc dobré. I bez polevy nemá chybu
  profile image
Zuzka
07.07.2008 09:31
Ani nemusíte nechávat mrazit, stačí dát do sklenek, vrstva krému, polevy.... a nechat v ledničce vychladit, skvělé.
  profile image
Alena
02.09.2007 14:42
Recept se nachází v č.6/05, str.23

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005