Pokud artyčok příliš neznáte a netušíte, jak na něj, pak si troufáme tvrdit, že tato příprava je pro začátečníky ideální. Stačí vám pár ingrediencí, asi 35 minut času a výborná středomořská delikatesa je na talíři. Římské jaro by bez téhle pochoutky snad vůbec nemohlo nastat!
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 254.75 kcal
- Bílkoviny 3.5 g
- Sacharidy 18 g
- Tuky 13.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/7
Červenec 2007