2015/8
21.07.2015

2015/8
21.07.2015
Obsah vydání
Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.
Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.
Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!
Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.

< 120 min
3,8
Řecká musaka

< 60 min
4,4
Lilkový baba ganuš

< 60 min
4,3
Zmrzlinový dort s ovocem

< 45 min
4,8
Pálivá chilli omáčka

< 75 min
4,2
Cannoli s limoncellem

< 30 min
5,0
Kuře s fenyklem a pancettou

> 60 min
0,0
Sfincione

< 30 min
4,9
Linguine s pečenými rajčaty a piniovými oříšky

< 75 min
4,3
Letní caponata

< 10 min
0,0
Bocconcini s petrželkou a chilli

< 10 min
4,3
Sicilské marinované olivy

< 30 min
0,0
Polpettine di pane

> 60 min
4,4
Domácí kečup

< 60 min
5,0
Jablečno-hruškové pyré s javorovým sirupem

< 45 min
4,5
Nakládané papriky

> 60 min
4,0
Nakládané šalotky

> 120 min
4,2
Smažená zmrzlina

> 60 min
1,8
Tiramisu bomba

> 60 min
4,9
Kokosovo-banánová zmrzlina v oplatce

< 30 min
4,4
Krevetový "guláš"

< 20 min
5,0
Letní fazolový salát s krevetovými špízy

< 10 min
4,7
Mátovo-limetovo-medová marináda s krevetami

< 20 min
3,4
Krevetové smaženky

< 30 min
4,4
Linguine s krevetami a česnekovým máslem

> 60 min
5,0
Tabbouleh s mátovým labne

< 60 min
5,0
Křupavé placky & pesto z máty

> 60 min
5,0
Mátový chlebíček s borůvkami

< 20 min
3,0
Citronový krém

< 10 min
3,9
Mátová omáčka s citronovou šťávou

< 10 min
3,9
Melounový salát s mátou & fetou

< 60 min
4,7
Hovězí keftedes

< 20 min
5,0
Candát na šalvěji

< 20 min
0,0