Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)
28. 8. 2017
Zeleninové a bramborové špízy na rozmarýnu
Apetit
Zeleninové a bramborové špízy na rozmarýnu
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)
Špízy nabízejí nesčíselně možností obměn. Ochutit maso a zeleninu můžete nejen marinádou, ale také tím, na co je napíchnete... Zkuste třeba rozmarýnové větvičky!

Nezhasínat obrazovku
Pro 2-3 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-3 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2566 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 370 g
  • Tuky 79 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/8

Srpnové číslo je opět plné tipů pro pohodové prázdninové vaření! Ani v srpnu není důvod uklízet gril, protože vám přinášíme další pořádnou dávku receptů vyladěných do posledního puntíku. Také se můžete těšit na další porci skvělých letních večeří a recepty na dokonalé osvěžení do nadcházejících horkých dnů.Nenechte si ujít naše letní hity! Přinášíme vám naše oblíbené recepty na lahodné špízy, dokonalé vegetariánské burgery, originální saláty plné barev a chutí a osvěžující ledové čaje.Lelkujte s námi... Tedy vlastně lilkujte! Lilek se dá upravit na tisíc různých způsobů… Je jen na vás, jestli ho zapečete, upečete, naplníte, nakrájíte do kari či salátu nebo rozmixujete. Každá jeho podoba má své neodolatelné kouzlo!Vypravte se s námi za vůní moře! Ukážeme vám, jak správně upravit mořské plody. Díky tomu to hned napoprvé zvládnete na výbornou. Připravte si poctivé a lahodné jídlo jako z mořské taverny, ať už jste na chalupě v lese nebo v bytě uprostřed města.Pryč s nudou! Osvěžte svůj repertoár letní pasty o 10 nových neotřelých receptů.Domácí zmrzlina je nejlepší! Lahodnou zmrzlinu zvládnete doma, ať už máte zmrzlinovač nebo ne. Díky našim receptům si přijde na své i vegan, alergik nebo vyznavač živé stravy.Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.