Klasický italský recept s telecím masem jsme modifikovali pro vepřové řízečky. Všechno, co na jeho přípravu kromě masa potřebujete, je sušená šunka, šalvěj a dvacet minut vašeho času. Jako přílohu doporučujeme podávat čerstvé pečivo, abyste je mohli máčet v neodolatelné šťávičce.
Suroviny
Na recept
- Energie 3087 kcal
- Bílkoviny 302 g
- Sacharidy 42 g
- Tuky 185 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.