Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (19x)
14. 1. 2019
Netradiční halušky
Apetitonline.cz
Netradiční halušky
Apetitonline.cz


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (19x)

Kdyby nebyl Robert Vano světovým fotografem, byl by světovým kuchařem. Abyste o tom byli skálopevně přesvědčeni, stačí ochutnat jeho kosmopolitní verzi slovenských halušek, ovoněných bazalkou. Připravují se z čerstvě vařených brambor, a proto jsou tak jemné a nadýchané. Žádná zátěž pro žaludek – a koncert pro chuťové pohárky!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 991.25 kcal
  • Bílkoviny 29.25 g
  • Sacharidy 99 g
  • Tuky 52.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Robert Vano, z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005

Související články