Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,0 (7x)
18. 7. 2014
Kedlubnové zelí s haluškami a uzeným masem
Apetit
Kedlubnové zelí s haluškami a uzeným masem
Apetit


Snadné
< 20 min
4,0 (7x)

Jemně pikantní kedlubnové zelí doplní knedlíky, noky i brambory. Pro vegetariány vynechte maso a zvyšte dávku zelí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zelí

Na maso

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 372.5 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 22.25 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

Delicious american breakfast

Zadáno pro pány aneb Nejlepší foodblogeři, kteří jsou zdrojem inspirace a zábavy

Inspirace ve vaření není nikdy dost, možná i proto se foodblogy těší takové oblibě. A i když vznikají stále nové, těm starším rozhodně neklesají čísla sledovanosti. Je to sice více ženská doména, ale najde se i pár velmi šikovných a inspirujících kuchařů, kteří nechávají nakouknout do své kuchyně, sdílí recepty a vytváří chutný obsah. Které doporučujeme?