Tahle ryba nejenže hezky vypadá a je velmi zdravá, ale hlavně díky příjemně sytému masu upravená na ohni výborně chutná. Abychom si usnadnili práci a maso při obracení nepoškodili, grilovali jsme makrelu v ‚ochranném obalu‘, ve kterém se krásně propekla i s voňavou zeleninou.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 207.67 kcal
- Bílkoviny 15 g
- Sacharidy 14.33 g
- Tuky 8.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/6
Červen 2005