Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Čekankový salát s kuřecími jatýrky
Čekankový salát s kuřecími jatýrky


< 30 min
0,0 (0x)

* 1) V hrnci přiveďte k varu 500ml vody, jemně osolte, vsypte fazolky a vařte 3 minuty. Mezitím rozpalte pánev, vlijte olivový olej, vsypte kuřecí játra a posypte rozmarýnem, promíchejte a opékejte 5-6 minut dohněda a doměkka. Po rozkrojení by měla být uprostřed ještě růžová. * 2) Čekanku omyjte, rozdělte na listy do mísy, přidejte polníček a zelené fazolky. Do pánve přilijte balzamikový ocet, promíchejte, zahřejte a přelijte i s jatýrky přes salát, pokapejte medem. Skvěle chutná s rozpečenou bagetou.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 220.75 kcal
  • Bílkoviny 12.25 g
  • Sacharidy 22.5 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt