* 1) V hrnci přiveďte k varu 500ml vody, jemně osolte, vsypte fazolky a vařte 3 minuty. Mezitím rozpalte pánev, vlijte olivový olej, vsypte kuřecí játra a posypte rozmarýnem, promíchejte a opékejte 5-6 minut dohněda a doměkka. Po rozkrojení by měla být uprostřed ještě růžová.
* 2) Čekanku omyjte, rozdělte na listy do mísy, přidejte polníček a zelené fazolky. Do pánve přilijte balzamikový ocet, promíchejte, zahřejte a přelijte i s jatýrky přes salát, pokapejte medem. Skvěle chutná s rozpečenou bagetou.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 220.75 kcal
- Bílkoviny 12.25 g
- Sacharidy 22.5 g
- Tuky 7 g