Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo, potom je oloupeme a necháme vychladnout. Na zálivku nejdříve očistíme cibuli a česnek, které pak jemně nasekáme a smícháme s hořčicí a octem. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme s olejem. Saláty opereme a natrháme na kousky. Zbylou zeleninu omyjeme, osušíme. Řapíkatý celer a papriku nakrájíme na kolečka, rajčata rozkrájíme na měsíčky. Olivy a tuňáka necháme na sítu okapat. Všechny salátové přísady promícháme s připravenou zálivkou, přidáme pokrájené sardelové řezy a rozdělíme do misek. Tuňákový salát s hořčicí podáváme vychlazený.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 753.75 kcal
- Bílkoviny 68 g
- Sacharidy 22.5 g
- Tuky 40.75 g