Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
9. 7. 2014
Tuňákový salát s francouzskou hořčicí
Tuňákový salát s francouzskou hořčicí


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo, potom je oloupeme a necháme vychladnout. Na zálivku nejdříve očistíme cibuli a česnek, které pak jemně nasekáme a smícháme s hořčicí a octem. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme s olejem. Saláty opereme a natrháme na kousky. Zbylou zeleninu omyjeme, osušíme. Řapíkatý celer a papriku nakrájíme na kolečka, rajčata rozkrájíme na měsíčky. Olivy a tuňáka necháme na sítu okapat. Všechny salátové přísady promícháme s připravenou zálivkou, přidáme pokrájené sardelové řezy a rozdělíme do misek. Tuňákový salát s hořčicí podáváme vychlazený.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 753.75 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 22.5 g
  • Tuky 40.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt