Tahle zmrzlina nás dostala! Je hotová raz dva i bez zmrzlinovače. Nemusí se v mrazáku nijak míchat, a přesto zůstane sametově hebká. A o chuti se snad ani nebudeme rozepisovat. Dokonalý recept na zmrzlinu, která se vždy povede.
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 478.88 kcal
- Bílkoviny 7.5 g
- Sacharidy 44.13 g
- Tuky 30.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/1
Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada
Komentáře
Hrozně sladká! Ubrat kondenzované mléko nebo minimálně zdvojnásobit množství šlehačky.
Vyskúšané.Kalorická bomba ,ale stojí to zato.Po konzumácii treba naplánovať dlhšiu túru.