Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (30x)
18. 7. 2014
Zelené fazolky na smetaně s koprem


Snadné
< 60 min
4,8 (30x)

Objevte kouzlo umeocta, budete překvapeni jeho všestranností!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 475.75 kcal
  • Bílkoviny 7.75 g
  • Sacharidy 35.25 g
  • Tuky 32.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(30 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Koprová omáčka podle šéfkuchaře

Uvařte si delikátní koprovou omáčku podle šéfkuchaře Tituse Eliáše: Překvapí vás skvělou chutí i jednoduchou přípravou

Češi koprovou omáčku buď milují, nebo nenávidí. V každé domácnosti se připravuje trochu jinak. Obyčejná koprová omáčka se ale pod rukama Tituse Eliáše mění v opravdovou delikatesu. Lahodnou chuť podpoří předem uvařené hovězí maso, ghí i toastový chléb. Dokonce i zarytí odpůrci tohoto pokrmu si mohou přijít na své. Při přípravě je ovšem třeba dodržet některá pravidla.