Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (8x)
25. 8. 2023
Zapékané bramborové palačinky s povidly a mákem
Apetit
Zapékané bramborové palačinky s povidly a mákem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (8x)

Toto sladké jídlo z Hané připutovalo s maminkou naší kolegyně Evy z časopisu Venkov & styl do Čech. I když je jeho příprava trochu pracnější, jeho chuť vám to bohatě vynahradí!


Nezhasínat obrazovku

Porce

14
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

14

Na těsto

Na náplň a dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 151.43 kcal
  • Bílkoviny 4.93 g
  • Sacharidy 24.93 g
  • Tuky 3.21 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.