Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (46x)
24. 3. 2016
Květák zapečený s paprikami a smetanou


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (46x)

Krásný a lehký oběd, rychlé pohoštění či večeře! Jako příloha se skvěle uplatní jednoduchý zelený salát a opečené plátky bagety, potřené česnekovým máslem.


Nezhasínat obrazovku
2-3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2377 kcal
  • Bílkoviny 78 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 224 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
ester
04.07.2008 17:10
Moc dobre. Pridala sem zampiony, hlívu ustricnou a zbyte testoviny. Super lehka vecere. Nebojte se, ze zakysane smetany bude malo a nepridavejte dalsi. Bohate staci.Ester
  profile image
jarka
20.05.2008 12:36
Naprosto úžasný recept! Vzhledem k tomu, že bydlím na vesnici a nemám po ruce vždy vše, jsem orestovala čerstvou zelenou papriku s pórkem na 2 lžicích oliv. oleje, a namísto čedaru použila balkánský sýr - výsledkem bylo super lehké, chutné jídlo, které korunoval toast s česnekovým máslem! Zapomeňte na mozeček ...
  profile image
Jana
17.03.2008 14:00
Moc dobré a rychle hotové, místo nakládané papriky jsem na pórku orestovala půl červené a půl zelené papriky.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

jídlo na talíři

5 snadných červnových večeří

Rychle, rychle, pomalu – máme pro vás výběr pěti večeří, které snadno a rychle připravíte. A čím rychleji je připravíte, tím déle si je budete vychutnávat. Pomaleji než pomalu.