Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (10x)
18. 7. 2014
Zapečené maso s bagetou
Apetit
Zapečené maso s bagetou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (10x)

Římský kmín dodá jídlu charakteristické aroma. Chutná a nenáročná večeře.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1946 kcal
  • Bílkoviny 149 g
  • Sacharidy 146 g
  • Tuky 77 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5

Související články

Pečivo podle francouzských receptur ochutnáte v pražských Košířích

Krize středního věku může být i sladká, když pečete křupavé francouzské croissanty a nejnadýchanější buchty s mákem!

Krize středního věku může být i sladká. Pokud si tedy otevřete pekárnu, kam se chodí jak pro dokonale křupavé francouzské bagety nebo croissanty, tak pro ty nejnadýchanější buchty s mákem. Už jen pro ty stojí za to vážit cestu do pražských Košířů a nově otevřené pekárny Bread Society. My jsme cestu vážili rádi a podělíme se nejen o dojmy, ale i o recept na dokonalý hruškový koláč.