Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,6 (17x)
22. 3. 2016
Vichyssoise
Apetitonline.cz
Vichyssoise
Apetitonline.cz


Snadné
< 30 min
3,6 (17x)

Už léta je na jídelníčku všech světových restaurací. Půvab polévky pocházející z lázeňského města Vichy spočívá i v tom, že se v létě může podávat studená, dokonce na ledu. V obou podobách je velmi oblíbená na svatebních menu!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 497.5 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 43.25 g
  • Tuky 29.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Kristýna Kubáčová
24.02.2015 13:39

Lahodná, jak horká, tak v létě vychlazená. Připravená je raz dva, právě jsem ji uvařila, poobědvala a nejlepší bylo, že jsme měli všechny ingredience doma, jen zeleninu jsem nevyvářela, použila jsem bio kostku Rapunzel - zeleninový vývar bez droždí, měla jsem už hlad. :) Díky němu byla polévka zelenější, ale i ta hodně světlá vypadá lákavě. Tip pro redakci: Recept by si zasloužil důstojnější fotku!

Silvie Guzdeková profile image
Silvie Guzdeková
06.07.2009 13:13
Musím říct, že po objevení této polévky, je naše nejoblíbenější...
  profile image
Eva
14.07.2008 14:54
Tak toto je fakt vynikající polévka, která nadchla i polévkové odpůrce. Vyzkoušejte, zamilujete si ji.
  profile image
Alena
18.03.2008 15:27
Recept se nachází v příl. č.2/07, str.12

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Julia Child

Julia Child: Žena, která naučila Američany vařit

Také vám připadá, že ve francouzské kuchyni zní všechno komplikovaně a uvařit i úplně obyčejné vejce představuje vědu? A víte, že existuje osoba, která v tom udělala pořádek jednou pro vždy a sepsala univerzální příručku pro Nefrancouze o tom, jak na francouzské delikatesy vyzrát? Seznamte se s Julií Child.