Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (9x)
8. 1. 2020
Vegetariánský pastýřský koláč s batátovou kaší
Apetit
Vegetariánský pastýřský koláč s batátovou kaší
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (9x)

Netradiční pokličku můžete udělat ze všeho, co se dá pořádně rozmačkat – batáty, mrkev, dýně...


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

NA POKLIČKU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2046 kcal
  • Bílkoviny 67 g
  • Sacharidy 305 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/1

Vykročte s Apetitem do nového roku s optimismem a nadšením. Jakým směrem zamíří česká i světová gastronomie, předpovídají v lednovém čísle osobnosti české kulinární scény. Než ale přivítáme rok 2019, je třeba rozloučit se s rokem minulým. Pokud se chystáte slavit silvestr v opravdu velkém stylu, nezapomeňte na šampaňské a kaviár. Vše, co jste kdy chtěli vědět o ústřicích a kaviáru, zjistíte v reportáži na s. 76. Navíc vás provedeme světem šumivých vín od metod výroby až po sklenice, v nichž se nejlépe servírují. Pořádný silvestrovský večírek si ale žádá hlavně spoustu dobrého jídla: ať svým hostům připravíte smažené sýrové jednohubky, vydatný, ale přitom lehký salát, neodolatelné špízy nebo chuťovky do ruky, počítejte raději s dvojnásobným množstvím, protože všichni si přijdou přidat. Každodenní režim vám v roce 2019 pomůže od pondělí do pátku nastolit 5 hřejivých večeří, a kdyby na vás padl zimní splín dopřejte si „comfort food“ v podobě zapečených mističek z naší nové rubriky Provinilá potěšení. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Tereza Šlancarová

Blogerka Tereza Šlancarová: Buďte změnou, kterou chcete ve světě vidět

Tereza alias Tereza's diary, jak znají ingluencerku její fanoušci na instagramu, žije na rostlinné stravě už mnoho let. Vydala už dva e-booky, jejím snem je tištěná kuchařka. I to se jí teď ale tak napůl splní. Oslovila ji australská společnost, která vydává veganskou kuchařku. Její recept bude uveden mezi 100 ostatních veganských receptů od autorů z celého světa.