Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,6 (16x)
23. 3. 2016
Valentýnský perník
Apetit
Valentýnský perník
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,6 (16x)

Svého vyvoleného si rozhodně získáte, když mu předložíte nadýchaný perník podle receptu naší čtenářky Heleny Tomkové. Díky olivovému oleji je i zdravý!


Nezhasínat obrazovku
10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10

Na těsto

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 466 kcal
  • Bílkoviny 7.1 g
  • Sacharidy 63.6 g
  • Tuky 18.6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
andule
13.06.2009 17:43
ještě jsem zapomněla dodat, že tenhle perník pečeme už hodně let, ale recept se nám ztratil. děkuji proto apetitu, že si na perníku můžeme znova pochutnat. :) já jen do těsta dávám jednu lžíci kakaa na vaření a klidně až 4 lžíce granka. perník má pak krásnou barvu a je slaďoučký. nám nejvíc chutná s citronovu polevou.
  profile image
andule
20.03.2009 20:42
úžasně nadýchaný perník! chutná naprosto skvěle - všem doporučuji. Příště do něj přidám kousky čokolády :) fakt výborný
Žaneta Tomanová profile image
Žaneta Tomanová
14.02.2009 15:24
nedoporučuji!!! nic moc!!!
Žaneta Tomanová profile image
Žaneta Tomanová
14.02.2009 15:24
nedoporučuji!!! nic moc!!!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007