„Tyhle knedlíky vařím místo bramborových, když nemám náladu vařit brambory,“ říká Darinka Sieglová. Recept našla v Domácí kuchařce Magdaleny Dobromily Rettigové a lehce si ho přizpůsobila.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 622.25 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 51.25 g
- Tuky 32.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření
Komentáře
Vynikající! Manželovi i malinké dcerce moc chutnaly! Výborný recept. Po ruce nebyl čerstvý tymián, dala jsem tedy do těsta sušený. Strouhanku jsem přidávala postupně a nakonec to bylo asi o 100 g méně, než je v receptu.
Jsou prostě skvělé! Příště ale musím udělat dvojitou dávku, dětem moc chutnaly:-)
To máme velkou radost!