Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (20x)
18. 7. 2014
kuřecí maso s bramborami
Pixabay.com
Třicetiminutové dušené kuře
Pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (20x)

Jde o obměnu klasického španělského kuřete s jablky a sušenými švestkami. Výsledkem je rychlovka, která neztrácí jemnost a šťavnatost!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 431.25 kcal
  • Bílkoviny 36.25 g
  • Sacharidy 11.5 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 14:31
Recept se nachází v č.9/05, str.10
  profile image
Jana
12.08.2006 15:40
Tak tento recept jsem nejdříve přehlédla - vrátila jsem se k danému číslu Apetitu až po několika měsících. Nicméně ještě že jsem se vrátila - tento recept je oblíbený nejen v mé domácnosti, ale i u maminky,babičky, sestry, tety - proste stal se v nasi rodine klasikou...!
  profile image
Martina
22.02.2007 13:10
Tak já jdu tedy tenhle recept vyzkoušet a uvidím. až bude hotovo, tak to teprve zhodnotim

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.