Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Tramezzini s pórkovo-jablečnou omáčkou
Apetit
Tramezzini s pórkovo-jablečnou omáčkou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Pikantní vegetariánská svačinka za babku


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1081 kcal
  • Bílkoviny 31.5 g
  • Sacharidy 174 g
  • Tuky 26.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky

Související články

Malinové couis

Jak na francouzskou ovocnou omáčku coulis

Našli jste v receptu francouzský termín ,coulis' a nevíte, co znamená? Není třeba se děsit. Jde pravděpodobně o ovocnou omáčku, která dodá každému dezertu správný sladkokyselý švih.  Fanoušci francouzské kuchyně vědí, že coulis dovede podtrhnout celou škálu pokrmů od dezertů až po pečené maso.