Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)
28. 8. 2020
Tortellini ve vývaru s pórkem
Olive Magazine/Immediate Media
Tortellini ve vývaru s pórkem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)

Jednoduchá večeře, kterou máte sfouknutou raz dva!


Nezhasínat obrazovku
Pro 3–4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1156 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 138 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Domácí nudle s mákem

Týden s Apetitem: Rychlé večeře z těstovin – od kuřete s rajčátky po nudle s mákem

Těstoviny jsou jistota. Stačí pár surovin a večeře je na stole raz dva. Navíc se dají snadno přizpůsobit tomu, co zrovna najdete v lednici. V týdnu, kdy nemáte moc času (ani sílu), ale přesto chcete uvařit něco dobrého, jsou ideální volba. Klidně vyměňte linguine za špecle, tortellini za noky nebo si místo omáčky otevřete pesto. Nikdo se na vás zlobit nebude.