Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,9 (8x)
2. 10. 2015
Tartletky s blumami a mandlemi


Velmi snadné
< 20 min
4,9 (8x)

Rozkošné podzimní jednoporcovky


Nezhasínat obrazovku
Na cca 4 tartletky o průměru 12 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 4 tartletky o průměru 12 cm

Na náplň

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4681 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 407 g
  • Tuky 293 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.