Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (22x)
21. 9. 2015
Snový koláč s ostružinami
Apetitonline.cz
Snový koláč s ostružinami
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
3,8 (22x)

Křehké těsto je skvělý základ, kterému sluší různé náplně. Tuhle jsme si zamilovali pro babí léto.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3865 kcal
  • Bílkoviny 77 g
  • Sacharidy 558 g
  • Tuky 122 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Bára F.
04.10.2016 12:42

Hm, a v aktuálním Speciálu o pečení je uvedeno 600 g cukru.

Martina Zajícová
04.10.2016 13:12

Ano, správně je pochopitelně 60 g cukru. S hrůzou jsme zjistili, že chyba se dostala do tisku. Moc nás to mrzí, bohužel to nelze vzít zpět, i když bychom byli nesmírně šťastní, kdyby tu ta možnost byla. Doufáme, že nám toto pochybení odpustíte.

Jana Kopřivová
21.09.2015 13:50

V receptu jsme upravili množství cukru. Správně je 60 g moučkového cukru do těsta.

Martina Hantychová profile image
Martina Hantychová
11.09.2015 15:06

Dobrý den, je údaj o množství cukru do těsta správný? Přijde mi to hodně.

Jana Kopřivová
21.09.2015 13:48

Milá Martino, máte pravdu. Jedná se o chybu, správně má být 60 g cukru.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.