Křehké těsto je skvělý základ, kterému sluší různé náplně. Tuhle jsme si zamilovali pro babí léto.
Suroviny
Na dokončení
Na recept
- Energie 3865 kcal
- Bílkoviny 77 g
- Sacharidy 558 g
- Tuky 122 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku
Komentáře
Hm, a v aktuálním Speciálu o pečení je uvedeno 600 g cukru.
Ano, správně je pochopitelně 60 g cukru. S hrůzou jsme zjistili, že chyba se dostala do tisku. Moc nás to mrzí, bohužel to nelze vzít zpět, i když bychom byli nesmírně šťastní, kdyby tu ta možnost byla. Doufáme, že nám toto pochybení odpustíte.
V receptu jsme upravili množství cukru. Správně je 60 g moučkového cukru do těsta.
Dobrý den, je údaj o množství cukru do těsta správný? Přijde mi to hodně.
Milá Martino, máte pravdu. Jedná se o chybu, správně má být 60 g cukru.