Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (8x)
25. 7. 2014
Peprný kozí sýr se sušenými rajčaty
Apetit
Peprný kozí sýr se sušenými rajčaty
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (8x)

Tenhle delikátní předkrm si skvěle vychutnáte s ještě teplým opečeným chlebem


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 348.75 kcal
  • Bílkoviny 12.75 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 22:48
Recept se nachází v č.5/06, str.62
  profile image
Honza
05.03.2007 00:43
recept nejkrásnější, avšak nechápu, jak se povedlo těm třiceti lidem, co mu dali palec, že jim nevytekl všechen rozřízlý sýr mimo kůrku, když ho opékali ty tři v receptu uvedené minuty po řezné ploše.mě tedy kupodivu vytekl...
  profile image
Kateřina
12.03.2007 12:49
Souhlasím. Sice jsem recept zatím nezkoušela ale vím jak kozí sýr vypadá a nevěřím, že se téměř okamžitě při opékání nerozteče. Po 3 minutách se podle mého musí z grilu vyškrábat lžící.
  profile image
Štěpánka
01.06.2007 19:34
Právě jsme ho dojedli a při smažení vůbec nevytekl. Pánev musí být ovšem dobře rozpálená a také sýr jsme měli kvalitní francouzský (nevím, jestli to mám vliv). Přidali jsme černé olivy- je to úžasné jídlo!
  profile image
helenka_july
25.08.2008 20:04
Výborné, jemňoučké, teplý kozí sýr dostává úplně jinou chuťovou dimenzi!
  profile image
Lu
24.09.2008 15:52
Máte někdo tip na na dobrý nevytékající, popř kde ho sehnat :-)?
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006