Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Stočené čokoládové placičky
Apetit
Stočené čokoládové placičky
Apetit


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Efektněji už to nejde, ale ujišťujeme vás, že jde o poměrně snadné kouzlo. Placičky pečte postupně, nebo je nestačíte stáčet – hezké jsou ale i ploché!


Nezhasínat obrazovku
20 placiček
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 placiček
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 127.35 kcal
  • Bílkoviny 1.95 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 8.1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/12

Prosinec 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.