Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Stočené čokoládové placičky
Apetit
Stočené čokoládové placičky
Apetit


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Efektněji už to nejde, ale ujišťujeme vás, že jde o poměrně snadné kouzlo. Placičky pečte postupně, nebo je nestačíte stáčet – hezké jsou ale i ploché!


Nezhasínat obrazovku
20 placiček
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 placiček
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 127.35 kcal
  • Bílkoviny 1.95 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 8.1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/12

Prosinec 2007

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.