Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,0 (62x)
4. 5. 2017
Mrkvové placičky s bylinkovým dipem
Apetit
Mrkvové placičky s bylinkovým dipem
Apetit


Snadné
< 30 min
4,0 (62x)

Mrkvové placičky nám chutnaly teplé i druhý den zastudena, proto je klidně zabalte dětem do školy na svačinu, nebo sobě do práce. Hodí se také jako lehká večeře či rychlé party pohoštění. Pokud chcete méně tučnou verzi, placičky z mrkvového těsta naskládejte na plech s pečícím papírem, lehce potřete olejem a dejte péct do trouby. Zdravé mrkvové placičky si zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 519.5 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 37.5 g
  • Tuky 33.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(62 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Kateřina Nováková profile image
Kateřina Nováková
05.05.2017 23:55

Myslíte, že by šly udělat i v troubě? Ráda bych je připravila dceři v batolecím věku, takže bych je nerada smažila.

Eva Dvořáková
09.05.2017 08:57

Dobrý den, v troubě je zkusit udělat určitě můžete, měly by držet. Bohužel to v redakci nemáme vyzkoušené, ale pokud se vám povedou i v troubě, budeme rádi za zpětnou odezvu! Krásný den za redakci Apetitu přeje, Eva.

Kateřina Nováková profile image
Kateřina Nováková
04.06.2017 19:42

Dobrý den, vyzkoušela jsem v troubě s tím, že jsem mouku nahradila čerstvou strouhankou a pekla při 200 stupních cca 10 min. po obou stranách a povedlo se :)

Martina Zajícová
05.06.2017 08:42

Dobrý den, Katko, moc děkujeme za zpětnou vazbu a tip na pečení v troubě :-)! Mějte se moc krásně, Martina

Lenka Vičánková
07.07.2015 21:49

Výborné, jako lehká letní večeře ideální! :)

Johana Kochtová profile image
Johana Kochtová
05.08.2014 19:51

Vynikající! Ale opečené byly mnohem rychleji:))

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky

Související články

Bramboráky s dipem

10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně

Česká kuchyně je spíše „masová“ a vegetariánská jídla v menu tradičních českých podniků stále často tvoří hlavně smažený sýr. Bezmasých jídel nabízí česká kuchyně však mnohem více. Pojďte se s námi podívat na deset nejlepších českých vegetariánských pokrmů podle Apetitu.