Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,1 (61x)
4. 5. 2017
Mrkvové placičky s bylinkovým dipem
Apetit
Mrkvové placičky s bylinkovým dipem
Apetit


Snadné
< 30 min
4,1 (61x)

Mrkvové placičky nám chutnaly teplé i druhý den zastudena, proto je klidně zabalte dětem do školy na svačinu, nebo sobě do práce. Hodí se také jako lehká večeře či rychlé party pohoštění. Pokud chcete méně tučnou verzi, placičky z mrkvového těsta naskládejte na plech s pečícím papírem, lehce potřete olejem a dejte péct do trouby. Zdravé mrkvové placičky si zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 519.5 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 37.5 g
  • Tuky 33.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky

Související články

Bramboráky s dipem

10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně

Česká kuchyně je spíše „masová“ a vegetariánská jídla v menu tradičních českých podniků stále často tvoří hlavně smažený sýr. Bezmasých jídel nabízí česká kuchyně však mnohem více. Pojďte se s námi podívat na deset nejlepších českých vegetariánských pokrmů podle Apetitu.