Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,8 (12x)
18. 12. 2018
Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny


Velmi snadné
< 10 min
3,8 (12x)

Opravdu snadnou a přitom luxusně vyhlížející (i chutnající) večeři připravíte v elektrickém kontaktním grilu Tefal OptiGrill+ XL. Jeho obsluha je snadná, i když nejčastěji jej rád používá táta s bráchou. Prostě mužská záležitost. Vždycky spolehlivě vyberou to pravé maso, které se pak rozplývá na jazyku jako dort…


Nezhasínat obrazovku
Na 4 porce
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1246 kcal
  • Bílkoviny 127 g
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 78 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.