Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (14x)
30. 3. 2016
Sněhová pusa
Apetit
Sněhová pusa
Apetit


Snadné
> 60 min
4,6 (14x)

Pěnové, jako polibek lehké pečivo dostalo jméno ‚bezé‘ podle francouzského ,baiser‘ (líbat). Bylo velkou láskou světově proslulé ruské primabaleríny Anny Pavlovové, proto se mu říkává také ‚pavlova‘. Ať tak nebo tak, nechte se políbit!


Nezhasínat obrazovku
10 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 407.7 kcal
  • Bílkoviny 10.2 g
  • Sacharidy 57.2 g
  • Tuky 15.2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
31.08.2007 14:07
Recept se nachází v č.4/05, str.74
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/4

Duben 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.