Pěnové, jako polibek lehké pečivo dostalo jméno ‚bezé‘ podle francouzského ,baiser‘ (líbat). Bylo velkou láskou světově proslulé ruské primabaleríny Anny Pavlovové, proto se mu říkává také ‚pavlova‘. Ať tak nebo tak, nechte se políbit!
10 řezů
Suroviny
10 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 407.7 kcal
- Bílkoviny 10.2 g
- Sacharidy 57.2 g
- Tuky 15.2 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005