Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,0 (33x)
14. 1. 2019
Šlehačkové kotlety
Apetit
Šlehačkové kotlety
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,0 (33x)

Pozvat přítelkyni na luxusní večeři do drahé restaurace umí každý. Pokud ale pohostíte vyhlédnutý objekt touhy našimi kotletami(klidně připravenými v kolejní kuchyňce), máte úspěch předem zaručený!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 879 kcal
  • Bílkoviny 46.25 g
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 49.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 16:22
Recept se nachází v č.10/05, str.43
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.