Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (21x)
18. 4. 2017
Skotská vejce
Apetit
Skotská vejce
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (21x)

Skotské vejce můžete znát ještě pod názvem pštrosí vejce. Variace na sekanou s vajíčkem je populární v anglosaských zemích. Hit bufetu!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 302.5 kcal
  • Bílkoviny 28.5 g
  • Sacharidy 5.5 g
  • Tuky 18 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
mida
24.07.2008 17:47
pod tímto názvem se skrývá to samé, v podstatě jde o vejce uvařené natvrdo a obalené v mletém mase. Díky různým" přísadám do mletého masa se s tímto pokrmem dá zajímavě kouzlit. Další možná varianta je péct neobalené ve strouhance. Příprava je delší, ale je to dietnější.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007