Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (4x)
25. 8. 2014
Sfinciuni - plněná pizza ze Sicílie
Apetit
Sfinciuni - plněná pizza ze Sicílie
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Na Sicílii se jí říká sfinciuni nebo sfincione, v každém případě jde o typ rustikální pizzy, která potěší měkkoučkým nakynutým těstem. 


Nezhasínat obrazovku
2 pizzy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 pizzy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 716.5 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Ziza
29.08.2008 22:16
Bude to těsto kiynout v lednici? (když jsou tam tři stupně)
  profile image
Leny
01.09.2008 14:50
Zizo, neboj, v lednici ti vykyne těsto, v teole to pouze urychlíš. Ale langoše jsou také z kynutého těsta a to můžeš mít i několik dní v lednici a je super. Tak, dobrou chuť a pak napiš, jestlise ti těsto povedlo

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007