Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (8x)
23. 6. 2023
Pizza s modrým sýrem a jahodami
Apetit
Pizza s modrým sýrem a jahodami
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (8x)

Kombinace sýra s modrou plísní, cibulky, slaniny a jahod vypadá divoce. Výsledná pizza je však nesmírně lahodná, protože se v ní setkávají základní a výrazné chutě – sladká z jahod, slaná ze sýra a slaniny a kyselá z balzamikové redukce.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Na těsto

Na obložení

Na jahodovo-balzamikovou redukci

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3482 kcal
  • Bílkoviny 254 g
  • Sacharidy 263 g
  • Tuky 141 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/7

Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska.  Apetit, napsáno s chutí. 

Související články

Červencové obálky Apetitu

Apetit slaví 20. narozeniny: Zapojte se do hlasování o nejkrásnější červencovou obálku v historii a vyhrajte

V roce 2004 začal vycházet první český gastronomický časopis – Apetit. A dodnes je tu s vámi, přináší vám každý měsíc čerstvou porci inspirace v podobě receptů na ta nejlepší jídla. Nechá vás nahlédnout do zákulisí světa gastronomie, podělí se s vámi o osvědčené triky šéfkuchařů a promění vaření z nudné nutnosti na životní styl. Kulatiny Apetitu jsme se rozhodli slavit celý rok. A protože vám rádi děláme radost, budeme i nadělovat dárky! V tomto případě se stačí zapojit do hlasování o nejkrásnější titulní stranu a můžete vyhrát kuchařku z edice Apetit.