Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (8x)
21. 1. 2014
Salát z nakládaných oliv


< 30 min
5,0 (8x)
Olivy od redaktorky Katky nesmějí chybět na žádné party Apetitu. Vrháme se na ně, ať do nich dá celer, anebo plátky fenyklu.

Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 180.83 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 10.67 g
  • Tuky 13.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Salát z nakládaných oliv

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.