Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
28. 8. 2020
Salát s pečeným kuřetem a jogurtovo-cibulovým dresinkem
Olive Magazine/Immediate Media
Salát s pečeným kuřetem a jogurtovo-cibulovým dresinkem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Kombinace teplého kuřecího masa, grilovaného salátu a pikantního jogurtového dresinku je prostě neodolatelná!


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Na dresink

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 847 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/7

Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.