Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)
23. 3. 2016
Růžové rybí kuličky v čočkové omáčce


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)

Naučte se jíst ryby!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kuličky

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 670 kcal
  • Bílkoviny 40.25 g
  • Sacharidy 72.25 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Čočkové boloňské ragú podle Lucie Novákové

Tři skvělé recepty s čočkou plus tip na dokonalé zastřené vejce od foodblogerky Lucie Novákové

O tom, jak moc jsou luštěniny zdravé a měli bychom jim dát v jídelníčcích prostor, se mluví dnes a denně. Mnozí si ale udělají čočku na Nový rok, doufajíce, že jim zaručí peníze, a po zbytek roku se nejen čočce, ale luštěninám obecně vyhýbají. Nebuďte čočkoví ledňáčci, dejte jí šanci! Když ji dobře připravíte, překvapí vás více než mile. A navíc je nedocenitelným zdrojem vitamínů, hořčíku, zinku, železa a draslíku a díky vysokému obsahu bílkovin je i výbornou alternativou k masu.