Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,8 (23x)
18. 7. 2014
Rybí karbanátky


Snadné
< 30 min
4,8 (23x)

Jestli vaše děti mají rády rybí prsty, určitě si zamilují tuhle výbornou domácí variantu. Připravíte ji z konzervovaného tuňáka a zeleniny.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1474.25 kcal
  • Bílkoviny 42.75 g
  • Sacharidy 152.75 g
  • Tuky 74.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Rybí karbanátky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.