Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (32x)
1. 11. 2023
Řezy Alpská kostka
Moje Gotowanie
Řezy Alpská kostka
Moje Gotowanie


Snadné
< 60 min
3,9 (32x)

Řezy Alpská kostka jsou dokonalým spojením sametového krému s křupavými pusinkami, piškotu důkladně prokapaného opojným punčem a kyselého rybízového džemu. Tento dezert je jako stvořen pro zvláštní příležitosti. Svým vzhledem i chutí naprosto okouzlí všechny hosty, kteří nebudou chtít odejít, dokud se s nimi nepodělíte o recept.


Nezhasínat obrazovku
Na plech o rozměrech 25 x 36 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na plech o rozměrech 25 x 36 cm

Na piškot

Na krém

Na punč

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 9647 kcal
  • Bílkoviny 136 g
  • Sacharidy 737 g
  • Tuky 649 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Joanna Komorowska, z vydání Apetit Řezy Alpská kostka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.